Saturday, 11 February 2012

Mini Giveaway 2012 by shagcomot.com

Hai readers ! ! Jom join Mini Giveaway yang Wanie join nie . . biar ramai-ramai sikit baru meriah :) Nowdays, ramai sangat orang yang anjurkan Giveaway nie, so rugi lah kalau tak masuk .. lagi pun tak payah bayar ... (haha, semua nak free)


Untuk keterangan lanjut, just klik dekat Banner yang comel di atas :) Orang bertuah yang saya tag ialah :

aisyah yang comel
hana yang suka k-pop
kak siti yang cute
khadijah yang minat menulis

8 comments:

  1. Checked. Thanks sebab sudi join Mini GA by shagcomot.com, sayam. Moga bertuah nanti ye ;)

    ReplyDelete
  2. harap2 bertuah, aisyah. welcome dear :)

    ReplyDelete
  3. toce tag akk ! malangnye dah terlalu banyak contest yg akk join . sgan nk msuk lg . ahaks ! btw good luck darling :)

    ReplyDelete
  4. Sayam, suka cita di maklumkan awak antara yang bertuah di Mini GA 2012 by shagcomot.com

    Cek kat sini awak menang apa ye : http://www.shagcomot.com/2012/02/keputusan-mini-ga-2012-by-shagcomotcom.html

    Masa tuntutan hadiah di berikan selama 7 hari sahaja termasuk hari cuti ;)

    Thanks~

    ReplyDelete
  5. wahhh, terima kasih ...
    tak sangkanya .. :))

    ReplyDelete

Hai Readers *big smile*
Tinggalkan comment anda disini,satu pun ok lah ~
Terima Kasih sebab sudi singah ke blog saya :)