Saturday, 2 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower bawah 500




Follower sehingga jam 9.37 p.m ialah:-
168




30 comments:

  1. dtg dri segmen sma .
    follow me ?

    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap WANIE dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  4. hi pka dari segmen yg sama.
    jom singgah blog pka nak..???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. hyee . dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. Knok ! Knok ! Knok ! Saya datang nak kawan dengan awak. Saya nak bagi tahu awak yang kita dari segmen yang sama.

    http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :)

    http://vlitemiera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. done follow =D
    http://saiafera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dr segmen yg sama, dah follow, sudi2kan la ke blog sy plak!

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  11. saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. saya melawat dari segmen ni

    mari menjadi follower masing-masing

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2012/06/segmenpencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. saya melawat dari segmen ni

    mari menjadi follower masing-masing

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2012/06/segmenpencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal.. follow awak. =)
    http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  16. salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  17. done follow!

    kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  18. dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

    ReplyDelete
  19. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  20. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  22. Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  23. dtg jenguk dr segmen Miss Z...wee ~ done following ! hit me back =)

    sallysamsaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  25. hye.. dari segmen yg sama. follow me back k. =)

    http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  26. Salam kenal...dari segmen yang sama...
    Jom BW my blog..:)
    Dun forget 2 hit me back yaa..
    Done follow!!

    http://gumoks.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama :)

    already follow ur blog , HIT me back yup >,<

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

Hai Readers *big smile*
Tinggalkan comment anda disini,satu pun ok lah ~
Terima Kasih sebab sudi singah ke blog saya :)