Friday, 2 March 2012

Terukir Di Bintang

Hai readers ! hari nie wanie nak share satu lagu Yuna yang sangat awesome ~ lagu nie best sangat, Terukir Di Bintang (tekan kalau nak download) . . sape dah dengar? best kan ! video die smart . . ft with Qi Razali, kekasih hati die . . . sweet gitu :)

Jom usha video die pada yang belum tengok lagi, kalau yang dah tengok macam mane? tengok la sekali lagi . . .hahahaha :P


video

Lirik

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


No comments:

Post a Comment

Hai Readers *big smile*
Tinggalkan comment anda disini,satu pun ok lah ~
Terima Kasih sebab sudi singah ke blog saya :)