Monday, 12 March 2012

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

Hai readers ! ohhh, sebelum tu thanks buat Kak Siti yang tag wani untuk join benda nie (: so, korang kalau nak tahu ape benda nie, jomlah join ok :D


Click Banner utk Join =='

Ohh, sebelum terlupa, Wanie berasal dari Ipoh, Perak ;) Saya tag :-

1) http://zamani84.blogspot.com/
2) http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/
3) http://aisyahzulkifli.blogspot.com/
4) http://sorryteddybear.blogspot.com//
5) http://yayatiti.blogspot.com//

6 comments:

  1. Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
    From Sandakan,Sabah.
    Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. Mieya singgah drpd segmen sama :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama...

    follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  4. Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete

Hai Readers *big smile*
Tinggalkan comment anda disini,satu pun ok lah ~
Terima Kasih sebab sudi singah ke blog saya :)